Sport 10 Aprilie 2008 04:00
Suporterii care inventeaza un slogan capabil sa uimeasca UEFA, cumpara o masina de la sponsorii oficiali sau participa activ la Zilele Fotbalului organizate de Dacia mai pot prinde unul dintre ultimele 100 de bilete

FRF a lasat in ceata suporterii nationalei, oprind pentru prieteni aproape jumatate din biletele repartizate pentru Euro 2008.

Campionatul European de fotbal este destinat celor mai puternici si celor mai norocosi atit din punctul de vedere al sportivilor, cit si al suporterilor. Calificarea Romaniei dupa zece ani la un turneu final acapareaza intreaga atentie a suporterilor, insa doar o mica parte dintre acestia vor avea ocazia sa-i vada pe tricolori pe viu in Elvetia si eventual in Austria.

Mai exact, fanii lui Mutu si compania au avut la dispozitie doar 10.724 de bilete pe care si le-au impartit prin tragere la sorti, restul de aproape 8.000 fiind oprite de FRF pentru rude si apropiatii fotbalului. Cei neprivilegiati de sistemul electronic mai au o sansa, mai mult sau mai putin costisitoare.

Chiar daca UEFA interzice folosirea biletelor in scopuri promotionale, inclusiv partenerilor federatiei, sponsorii oficiali ai turneului au primit o „derogare“ in acest sens.
Publicitate

„Cei care ofera bilete in Romania le au de la partenerii externi, nu din cota federatiei. FRF nu are nici o legatura“, ne-a precizat ofiterul de presa al federatiei, Paul Zaharia.

Peste o suta de bilete la meciurile Romaniei, la partida de deschidere sau chiar la meciurile din sferturile de finala sint in acest moment la dispozitia fanilor, insa acestia ar trebui sa faca eforturi suplimentare pentru a participa la competitia din iunie. Partener al Federatiei Romane de Fotbal, banca Raiffeisen ofera, tot prin tragere la sorti, cite doua bilete pe saptamina, plus 1.000 de euro pentru toti cei care isi achizitioneaza carduri de cumparaturi MasterCard, partener oficial al UEFA.

In plus, marele premiu consta in patru bilete la sferturile de finala ale campionatului, la care se adauga 10.000 de euro. Tot prin tragere la sorti si tot contra achizitionarii unui card, MasterCard ofera 38 de bilete si clientilor ING. Acestia ar trebui sa dispuna si de cunostinte sportive pentru a putea pleca in iunie cu tricolorii in Elvetia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.