Patronul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a declarat, vineri, ca in echipa sa sunt mai multi tigani decat in formatia Rapid, raspunzand, astfel, protestelor formulate de gruparea giulesteana privind modul cum a fost tratata la meciul direct de miercuri, disputat pe stadionul din Bulevardul Ghencea. "In galerie la noi nu sunt tigani? Noi n-avem in echipa tigani? Avem in echipa la Steaua mai multi tigani decat ei. Scandarea "Tiganii, tiganii" este metaforica. Este lupta intre galerii, dar atat", a declarat patronul stelist.

In alta ordine de idei, Gigi Becali a declarat ca FC Dinamo nu poate aranja meciurile cu arbitrii, deoarece presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, este o garantie in privinta corectitudinii cavalerilor fluierului. "Mihai Stoica (n.r. - presedintele executiv al FC Steaua) are o obsesie cu Dinamo, ca aranjeaza. Nu poti sa aranjezi chiar toate meciurile. Nu sunt chiar asa de prapastios ca el. I-am zis: "Mihai, nu mai putem pierde campionatul acum, stai linistit". Dinamo nu poate sa aranjeze cu arbitrii, pentru ca este Ion Craciunescu acolo si ati vazut ce s-a intamplat cu Ionica Serea, la revedere!", a spus Becali.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.