Steaua are astazi sansa de a reocupa fotoliul de lider, pozitie in care a mai fost dupa etapele a doua si a treia. Insa partida se anunta una extrem de grea, in deplasare cu Gloria Bistrita.

Un prim dezavantaj ar fi suprafata de joc a terenului din Reghin. Gazonul nu se prezinta in conditii tocmai bune, iar acest lucru i-ar putea impiedica pe stelisti sa-si dezvolte jocul tehnic. Se poate vorbi si de un complex al ros-albastrilor in fata ardelenilor, Steaua fiind invinsa de catre Gloria in ultimele doua intalniri de la Bistrita.

Cel mai neplacut incident s-a petrecut in urma cu doi ani cand Steaua a pierdut la Bistrita cu 1-0, intr-un moment in care se afla angrenata in lupta pentru titlu cu Rapid. Acest rezultat, dar si prestatia arbitrului Ionica Serea i-au enervat la culme pe stelisti, Victo-ras Iacob si Mirel Radoi avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au spart cateva geamuri la vestiare. "Avem vestiare noi la Reghin. In ceea ce priveste posibilele tinte, geamurile, acestea nu se mai afla in calea stelistilor. Au nevoie de scaune pentru a ajunge la ele. Eu nu cred totusi ca se va mai ajunge la povestea de acum doi ani", a afirmat directorul sportiv al Gloriei, Ioan Horoba.