Sport 9 Aprilie 2008 00:57
Campionul mondial la categoria supermijlocie Lucian Bute s-a accidentat la picior, fiind indisponibil pentru o perioada de sase saptamini.

Boxerul a resimtit dureri puternice la picior, fiind consultat de urgenta de medicul ortoped Jacques Toueg, care i-a interzis sa se mai antreneze in tot acest timp. "Acest fel de accidentare poate scurta sau chiar incheia sezonul unui sportiv. Este foarte riscant sa boxezi intr-o astfel de stare, iar perioada de pauza devine obligatorie", a declarat Toueg, citat de Adevarul.

Gardianul anunta ca in aceste conditii, nu se mai pune problema unui meci la sfarsitul lunii mai, Bute urmand sa mai lupte in toamna, cel mai probabil in fata lui Librado Andrade.

Campionul revine in Romania la sfirsitul acestei saptamini, impreuna cu antrenorul Stephane Larouche, pentru a fi alaturi de Adrian Diaconu in tentativa acestuia de a deveni campion mondial interimar la categoria semigrea, scrie Jurnalul National.

Diaconu va lupta pentru titlu cu americanul Chris Henry, intr-o gala care va avea loc la 19 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti, informeaza Ziarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.