Sport 9 Aprilie 2008 00:06
Procuroru’ a declarat ca vrea sa paraseasca clubul vietii sale. Decesul cainelui sau, Nero, i-a provocat o stare de depresie accentuata.

Soc in fotbalul romanesc! Cornel Dinu (60 de ani), un personaj remarcabil in peisajul pestrit al oamenilor de fotbal din Liga I, si-a exprimat intentia de a parasi gruparea din Soseaua Stefan cel Mare, pe care o slujeste de peste patru decenii!

In aceste zile, Procuroru’ acuza o puternica stare de depresie determinata de moartea unuia dintre cainii sai, ciobanescul german Nero. Pe acest fond de suparare, Dinu, despre care se spune, la modul admirativ, ca este unul dintre cei doi caini de pe stema clubului Dinamo, a luat, acum doua zile, decizia de a pleca de la Dinamo. Ruptura a fost grabita de cateva ofuri mai vechi ale sale. Exista mai multe motive care l-au determinat pe administratorul- delegat al „cainilor rosii“ sa ia o decizie atat de radicala precum cea a despartirii de clubul vietii lui.

Procuroru’ acuza convulsiile de la nivelul conducerii tehnice si administrative. Aflata in cel mai zbuciumat sezon din ultimul deceniu, echipa Dinamo traverseaza un campionat cenusiu, riscand sa rateze calificarea intr-o cupa europeana. Nici printre sefi nu este liniste. Gigi Netoiu trage sforile pentru a reveni printre actionari, fapt care, de asemenea, il nemultumeste pe Dinu.

Posibila revenire a marelui rival Mircea Lucescu, in vara anului viitor, reprezinta un alt motiv suficient de puternic pentru ca fostul international sa nu mai accepte rolul decorativ pe care-l are acum in club. In pauza de iarna, lui Dinu i s-a cerut sa se implice pentru a rezolva problemele tehnice ale echipei, dar a refuzat categoric. Totodata, el dezaproba si decizia sefilor de a-l readuce la echipa pe antrenorul Mircea Rednic.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.