Sport 9 Aprilie 2008 23:57
Muresan spune ca duelul cu Steaua incepe de la zero si vrea doar victorii pana la finalul sezonului

Presedintele executiv al lui CFR Cluj a declarat ieri ca, din acest moment, in care echipa sa si Steaua se afla la egalitate de puncte in fruntea clasamentului, va incepe o lupta de la zero intre cele doua echipe pentru titlul de campioana. "Din pacate, Steaua ne-a ajuns la puncte in clasament, e o egalitate perfecta. Nu trebuia sa ajungem in situatia asta, am avut un avans considerabil. E o lupta care incepe de la zero intre noi si Steaua pentru primul loc", a spus Muresan.

"Sper ca aceasta situatie sa-i mobilizeze pe baieti. Cred ca ar fi cazul ca incepand cu meciul de la Urziceni sa ne mobilizam cu totii mai bine, sa castigam.

Trebuie sa incepem o serie de victorii pentru a castiga campionatul.

Situatia de acum trebuie sa ne ambitioneze mai tare si sa ne faca sa jucam mai bine. Putem sa luam 21 de puncte, dar pentru noi e important sa luam cu unul mai mult decat Steaua", a spus Muresan, care a precizat ca echipa sa se va inscrie in lupta pentru titlu in urmatorii ani alaturi de echipele bucurestene.
Muresan considera ca Steaua are un program mai lejer decat CFR.

"Steluta" si la Mioveni
"Se pare ca si Mioveniul e tot Steluta, mai nou. Steaua are doua deplasari care nu vor fi usoare, la Craiova si la Dinamo. Aici s-ar putea sa fie avantajul nostru. Programul nostru e putin mai greu pentru ca jucam cu formatii consistente.

Cu Bistrita nu va fi un meci usor, nici cu Universitatea Cluj, datorita ambitiilor locale. Nici la Mioveni nu va fi usor pentru ca probabil acei opt titulari care au lipsit cu Steaua vor fi apti in meciul cu noi. Au timp sa se recupezreze, Dacia Mioveni s-a inscris intr-un anumit cerc", a mai spus Muresan. Referitor la partida cu Unirea Urziceni, Muresan a subliniat: "Trebuie sa jucam bine sa ne mentinem pe primul loc. Andone are la dispozitie aproape tot lotul si va trebui sa aiba inspiratia sa aleaga echipa cea mai buna ca sa poata sa ne aduca trei puncte la Urziceni". De asemenea, Muresan nu se asteapta ca Gloria Bistrita, adversara Stelei de joi, sa produca surpriza. "Sper ca celelalte echipe cu care joaca Steaua sa aiba titularii apti. Sa nu dea vreo boala in vreo echipa, daca lipsesc vreo sapte-opt, e o alta problema. Nu sper intr-un ajutor de la Bistrita. Niciodata nu ne-au ajutat, doar noi pe ei", a adaugat Muresan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.