Sport 9 Aprilie 2008 23:53
-- Bistrita si Urziceniul asteapta "pachete" de la Cluj si, respectiv, din Ghencea
Steaua joaca maine, in etapa a 28-a din Liga I, la Reghin (arena din Bistrita este in renovare), contra Gloriei, o grupare apropiata de CFR, mai ales ca Iuliu Muresan, presedintele executiv al clujenilor, este un discipol al lui Jean Padureanu. In schimb, CFR se deplaseaza, tot maine, la Urziceni, unde o va intalni pe Unirea, echipa patronata de Dumitru Bucsaru, amic de-al lui Gigi Becali si dator financiar, conform unor speculatii de presa, fata de boss-ul din Ghencea.

"Am vorbit cu Dumitru Bucsaru (n.r. - patronul Unirii Urziceni). I-am zis: <<Bai, Mitica, daca vrei sa joci in cupele europene, trebuie sa bati pe CFR, da si tu o prima de 200.000-300.000!>>. L-am convins cam 90%, ma asculta, e prietenul meu. Dar, asa cum sunt eu prieten cu Bucsaru, asa e si nea Jean Padureanu cu Muresan, pot si cei de la Cluj sa zica: <<Bai, nea Jeane, da-le si tu o prima la baietii tai, de 200.000-300.000 cu Steaua!>>. Foarte bine, n-am nici o problema!", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show", mai ales ca Ioan Horoba, "adjunctul" lui Padureanu, a anuntat deja ca Gloria va juca pe cele mai mari prime din istoria clubului! Gigi Becali a tinut insa sa precizeze ca nu va "cotiza" la primele ialomitenilor: "Cum sa dau eu bani la Urziceni? Doamne fereste! Sa dea Bucsaru!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.