Gigi Becali mizeaza pe sprijinul divin, pentru ca in etapa intermediara de maine si poimanine, plus in aceea din weekend, sa se desprinda decisiv de CFR Cluj, in drumul spre titlu. “Nu ma asteptam sa ajungem pe primul loc asa repede, dar stiam ca Dumnezeu ma va ajuta. Doar interventia lui explica ce s-a intamplat in acest retur. Acum sper ca pana duminica sa avem cu trei sau chiar sase puncte mai mult decat CFR-ul”, a spus patronul stelist. Becali nu merge insa nelimitat pe sprijinul divin, ci le-a cerut si prietenilor sai de la Urziceni, Mihai Stoica si Dumitru Bucsaru, sa le asigure elevilor lui Dan Petrescu prime suficient de mari, pentru ca acestia sa mai dea o lovitura trupei ardelene.La randul lor insa, nici CFR-istii nu mai merg cu incredere doar pe linia lor, ci se uita si pe ruta Stelei, pentru a-i pregati deraierea. Prima ocazie in acest sens este la Reghin, acolo unde trupa din Ghencea va juca joi impotriva Gloriei. Relatia buna dintre cele doua formatii ardelene a facut ca “tata Jean” sa-si permita brusc o suplimentare extrem de consistenta a primelor la victorie pentru jucatorii sai, special pentru acest meci. “Atunci cand s-a putut nu am tinut cont de nimic si am batut Steaua, si speram sa se intample la fel si joi. Prima pe care vor juca fotbalistii nostri este mult mai mare decat de obicei”, a spus oficialul bistritean, Ioan Horoba.

”Eu ma asteptam ca CFR sa rezolve repede campionatul, tinand cont de avantajul pe care-l aveau, dar acum noi suntem favoriti la titlu, avand si un ascendent moral in fata lor”
Andres Mendoza

“Steaua e avantajata de toata lumea. Doua penalty-uri cu CFR, doua cu Urziceni, bricheta cu Rapidul...”
Sorin Cartu

Ilie: “Forta noastra sta in echipa”
Adrian Ilie crede ca titlul e inca aprig disputat de Steaua si CFR si s-a declarat nemultumit de povestea “valizei”. “Victoriile noastre sunt mereu umbrite de cate ceva. Noi jucam insa din ce in ce mai bine si asa am egalat CFR-ul. Forta noastra sta in intreaga echipa. Campionatul inca se joaca si se poate intampla orice”, a spus “Cobra”.