Sport 8 Aprilie 2008 14:15
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a declarat luni, pentru NewsIn, ca are foarte multe probleme de lot inaintea confruntarii de miercuri cu Rapid si, in consecinta, va folosi cativa jucatori de la echipa secunda.

"Nu-i de ajuns ca am pierdut ultimele doua meciuri, dar am si o gramada de jucatori indisponibili. In acest moment nu cred ca am cu ce sa alcatuiesc un unsprezece cat de cat competitiv", a declarat Ionut Popa, care a adaugat: "Sigur, mai sunt cateva zile pana la meci, dar degeaba se reface unul dintre ei cu o zi inainte, daca nu l-am avut la antrenament".

Antrenorul a explicat apoi cu ce probleme se confrunta: "Onut, Tincu si Pecnik sunt accidentati, Palimaru si Radu Ciobanu sunt bolnavi, Naidin si Cristea sunt si ei incerti, iar Cristian Munteanu si Balba sunt suspendati. Cu cine sa mai joc? Mai mult de o jumatate de echipa este rupta. Voi apela la echipa a doua, pentru a avea rezerve".

Tehnicianul a mentionat ca Rapid este la fel de puternica si fara spectatori, fapt dovedit si de victoria clara obtinuta in fata Ceahlaului. "Ca joaca cu spectatori sau fara, Rapidul e tot Rapid. Tot o echipa puternica este. Si cu Ceahlaul a jucat cu portile inchise si ati vazut ce-a iesit, a castigat cu 5-1. Indiferent de situatie, Rapid ramane o forta. Poate traverseaza o forma mai putin fasta, dar atunci cand prinde o zi buna Rapid bate pe oricine", a spus Popa.

Partida Rapid-Poli Iasi, din etapa a 28-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20:30, si va fi transmisa de Antena 1. Meciul se va disputa cu portile inchise deoarece alb-visiniii mai au de disputat un joc fara spectatori dupa decizia Comisiei de Disciplina a FRF, care a suspendat stadionul Giulesti-Valentin Stanescu pentru doua etape din cauza incidentelor provocate de fani la derby-ul cu Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.