Sport 5 Aprilie 2008 03:17
Un fotbalist englez a luat cartonas rosu deliberat pentru a nu mai returna 50.000 de lire sterline unei persoane care se ocupa cu jocuri de noroc.

Pariurile sportive provoaca dependenta, spun studiile de specialitate, insa nu numai in rindul spectatorilor, ci si al jucatorilor. Unul dintre fotbalistii care au evoluat in trecut la un club din prima liga engleza a recunoscut ca a trucat un meci pentru a-si plati datoriile de la jocurile de noroc. Evenimentul s-a petrecut in cadrul unui seminar privat al unei clinici din Hampshire, care se ocupa cu problemele dependentilor de jocuri de noroc.

Jucatorul, ramas sub anonimat, a acceptat sa-si provoace propria eliminare si sa convinga alti trei coechipieri sa fie avertizati cu cartonasul galben in timpul unui meci din ultimii doi ani.
Publicitate

Toate acestea pentru a fi scutit de o datorie de 50.000 de lire sterline, facuta la o persoana care se ocupa cu jocurile de noroc. “Ideea ca un meci ar fi fost aranjat sau ca unele evenimente s-au petrecut premeditat este un cosmar pentru autoritatile fotbalistice din Anglia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.