Sport 4 Aprilie 2008 04:26
Pentru ca Rapidul risca sa ramana fara licenta pentru urmatorul sezon, noua conducere a giulestenilor a achitat 1 milion de dolari la stat, reprezentand datoriile „alb-visiniilor“ pe 2007.

Noul presedinte al Consiliului de Administratie al Rapidului, Constantin Toma, a dezvaluit faptul ca miercuri a fost platita o datorie de aproximativ un milion de euro la stat, restanta din 2007. Astfel, rapidistii au evitat posibilitatea sa nu primeasca licenta pentru sezonul viitor al Ligii I: „Am platit circa un milion de euro, datoriile Rapidului din 2007 la stat. Acum, nu se pune problema ca Rapid sa nu primeasca licenta de organizare”. Toma a mai spus ca de saptamana viitoare vor incepe si discutiie cu Ministerul Transporturilor pentru preluarea stadionului de sub Podul Grant. „Saptamana viitoare voi avea o discutie cu ministrul Transporturilor. Noi vrem stadionul pe mai multi ani, nu pe trei. Nu mai merge cu carpeala, noi vrem sa construim o baza moderna. Avem deja un plan bine stabilit. Suntem gata sa investim atat cat va fi nevoie. Nu pot da o cifra exacta, dar vrem sa obtinem performanta in fotbal si din Rapid sa facem o afacere profitabila”, a incheiat oficialul rapidist.

„Fara coalitii”
Legat de o potentiala coalitie a echipelor importante din campionat impotriva Stelei, actionarul Rapidului, George Copos, a declarat ca aceasta idee nici nu intra in discutie, deoarece rapidistii lupta de unii singuri. „Rapid nu face parte din nici o coalitie.

Asa cum am mai spus, noi suntem singuri impotriva tuturor. Pe noi ne intereseaza doar jocul si echipa noastra. Nu ne mai includeti alaturi de Dinamo, CFR sau Poli! Sincer, nici nu ma intereseaza cine ia titlul”, a precizat „regele savarinelor”. Copos a tinut sa precizeze ca nu s-a autopropus presedinte de onoare in Giulesti si ca poate ocupa orice functie atat timp cat din acea postura va fi alaturi de echipa.

„Marinarii” ameninta
Inaintea meciului pe care il va disputa, sambata, impotriva Rapidului, antrenorul Farului Constanta, Ion Marin, spune ca echipa sa va opune o rezistenta mult mai insemnata decat Ceahlaul, functie surclasata cu 5-1 de catre „alb-visinii”. „Valoarea Rapidului nu este cea aratata in acel 5-1 cu Ceahlaul. Noi nu suntem Ceahlaul, replica noastra va fi alta. Daca noi vom castiga cu Rapid, luam o optiune importanta pentru salvarea de la retrogradare. Orice alt rezultat ne va arunca si mai mult in minusul pe care il avem la adevar”, a spus „Sapaliga”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.