Sport 4 Aprilie 2008 04:20
Reprezentativa de futsal (fotbal in sala) a romaniei a terminat la egalitate, 1-1, in fata formatiei similare a Cehiei, prima mansa a barajului de calificare la Campionatul Mondial, ce se va desfasura la sfarsitul acestui an in Brazilia.
Rezultatul poate fi considerat unul multumitor, tinand cont de faptul ca partida s-a disputat in Cehia, iar in jocul retur "tricolorii" vor beneficia si de aportul suporterilor la Targu Mures. Fata de meciul disputat de cele doua formatii la turneul final al Campionatului European de anul trecut, cand Romania s-a impus cu 8-4, jocul a fost acum mult mai echilibrat. Daca pe tabela scorul indica o egalitate (1-1), tot 1-1 a fost si scorul la bare. Cele doua goluri ale partidei au fost inscrise in repriza secunda. Cehii au fost cei care au deschis scorul, golul egalizator fiind marcat de catre capitanul tricolorilor, Robert Lupu. "Am jucat foarte bine. A fost un meci reusit si am obtinut un rezultat pozitiv. Sunt multumit de cum s-au comportat jucatorii aici, la Pardubice. Peste doua saptamani ne trebuie o victorie si suntem la Mondiale", a precizat selectionerul Romaniei, Jakab Zoltan.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.