Sport 4 Aprilie 2008 04:18
Comisia de Apel a FRF a acceptat ieri solicitarea clubului Rapid si a amanat judecarea apelului in cazul derby-ului cu Steaua pentru data de 8 aprilie, oferind gruparii giulestene posibilitatea de a studia dosarul si de a-si pregati apararea.

Comisia de apel se va intruni marti, 8 aprilie, de la ora 15.00. Initial, Comisia de Apel a FRF anuntase ca va judeca ieri memoriul inaintat de FC Rapid impotriva hotararii Comisiei de Disciplina din 29 martie, referitoare la pierderea cu 0-3, de catre echipa giulesteana, a partidei cu Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I.
Avocatul FC Rapid, Gheorghe Florea, a declarat inaintea sedintei ca va cere amanarea judecarii memoriului depus la Comisia de Apel, deoarece nu a primit citarea in timp util. "Am primit citarea cu mai putin de 48 de ore inainte de ziua de judecare a apelului. In consecinta, nu am avut posibilitatea sa pregatim apararea, verificand consemnarile facute in declaratiile celor care au fost audiati intr-o sedinta nocturna. Pentru ca de la data sedintei si pana la data la care ni s-a comunicat hotararea, adica in noaptea dintre 1 si 2 aprilie, dosarul a stat la cel care a redactat hotararea, iar pana acum nu am avut acces la dosar", a spus Florea.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, spera ca gruparea giulesteana sa aiba pana la urma castig de cauza. "Ne aparam cauza si sper ca acest campionat sa se termine intr-un spirit de fair-play in care jucatorii, antrenorii si spectatorii sa fie bucurosi ca la sfarsitul acestei editii campioana si locurile urmatoare au fost decise pe teren. Avem niste probe corecte, care consider ca sunt concludente", a precizat Zotta.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.