Custic alerga dupa o minge, cand a alunecat pe iarba si s-a lovit de un zid aflat la doi metri de linia de margine a terenului. A fost transportat imediat la spital, dar a incetat din viata, joi, la un spital din Zadar. "Custic a decedat din cauza traumatismelor craniene foarte grave", au declarat medicii croati, citati de Ziua.

Potrivit Antena 3 Sport, meciul pe care Custic l-a jucat impotriva celor de la Cibalia avea sa fie ultimul din viata sa. Fotbalistul, in varsta de 24 de ani, s-a dezechilibrat dupa ce a fost faultat de un adversar si s-a lovit cu capul de un perete de beton, aflat la doi metri de linia de margine.

Din pacate, cu toate eforturile medicilor, Hrvoje Custic nu a putut fi salvat, iar decesul sau a fost consemnat in dupa-amiaza zilei de joi. Nascut pe data de 21 octombrie 1983, Custic a evoluat ca profesionist numai la echipa NK Zadar, pentru care a bifat 50 de aparitii si a marcat doua goluri. Numele sau va fi adaugat acum unei liste negre a fotbalistilor care au murit pe terenul de joc, cum ar fi: Catalin Hildan, Marc Vivien Foe, Miklos Feher sau Antonio Puerta.