Ascensiunea brusca a Stelei care a ajuns la 3 puncte de CFR Cluj si suspiciunile asupra metodelor neortodoxe folosite de ros-albastri au coalizat echipele din varful clasamentului impotriva acestora. “Este foarte posibil ca echipele celelalte sa traga pentru CFR Cluj. Nu inteleg de ce ajuta o echipa ce nu are nimic romanesc. Probabil invidia fata de performantele Stelei ii face sa actioneze asa.

Nici nu-mi fac iluzii ca Rapid va incurca pe CFR Cluj, la fel cum nici Dinamo nu i-a incurcat. Degeaba va vorbi Taher cu ei si le va promite prime. Cred ca vor face tot posibilul fotbalistii de la Rapid ca sa nu incurce pe CFR. Se vor vorbi intre ei. Cred ca si cei de la Urziceni vor face asta, mai ales ca nu mai au cum sa piarda Cupa UEFA”, a spus Becali. Afirmatiile patronului stelist sunt sustinute si de gafa antrenorului de la CFR Cluj, Ioan Andone, care a recunoscut ca jucatorii de la Dinamo nu s-au intrebuintat prea mult in meciul cu CFR, facilitandu-le ardelenilor victoria. “Sper ca jucatorii de la Dinamo sa se omoare cu firea mai mult in meciul cu Steaua decat au facut-o cu noi”, a spus senin Ando, sugerand ca dinamovistii ar fi fost non-combat in meciul cu echipa sa. Acelasi lucru l-a sugerat si managerul stelist Adrian Ilie, care crede ca in foarte multe meciuri adversarii clujenilor o lasa mai moale. “Concurentii lor joaca in ritm de dans, fac tango, au invatat de la Fabbiani”, a spus “Cobra”.

Dumitru DRAGOMIR: “Mare rahat coalitia asta anti-Steaua. Sa fim seriosi”.
Gigi BECALI: “Poate ca CFR Cluj va lua toate punctele de la Rapid sau Urziceni dar mai sunt si alte echipe care vor juca serios. Eu imi pun sperantele in Pandurii. Acolo sunt romani adevarati”.