Sport 3 Aprilie 2008 05:14
Presedintele FRH, Cristian Gatu, nu le-a lasat pe handbaliste sa mearga la resedinta lui Gigi Becali pentru a fi premiate cu 50.000 de euro
Calificarea reprezentativei feminine de handbal a Romaniei la JO de la Beijing l-a facut pe finantatorul stelist Gigi Becali sa declare ca le va premia pe handbalistele pregatite de Gheorghe Tadici cu 50.000 de euro. "Le astept la Palat", a spus Gigi Becali. Cum insa a uitat sa informeze FRH despre intentia sa, presedintele Cristian Gatu n-a avizat actiunea care ar fi trebuit sa se desfasoare ieri, in jurul orelor pranzului. "Personal, n-am nimic cu Gigi Becali. Dar nu pot accepta ca nationala sa fie premiata asa", a replicat Gatu.

Principalul motiv pentru care fostul mare handbalist n-a avizat actiunea de ieri a fost lipsa de comunicare cu FRH. "Aseara (n.n. - marti seara), am fost informat de antrenorul Gheorghe Tadici ca astazi (n.n. - miercuri) urmeaza ca echipa nationala sa mearga la palatul domnului Gigi Becali ca sa le premieze. N-am avizat aceasta actiune pentru simplu motiv ca FRH n-a fost contactata oficial in acest sens. N-a existat nici un demers oficial. Am spus ca cine se duce la palatul lui Gigi Becali o face pe propria raspundere. Pe de alta parte, nu mi se pare normal ca echipa nationala sa fie premiata asa. La FRH avem vreo 14 sponsori apropiati miscarii handbalistice, dar nici unul n-a avut pretentia sa le premieze pe fete acasa", a comentat Gatu. "Personal, n-am nimic cu Gigi Becali. Ba, chiar suntem prieteni. Dar nu pot fi de acord cu modalitatea aceasta de premiere, fara ca FRH sa fie informata. Daca vine la FRH, sigur ca am accepta, dar nu la el acasa. Vom gasi un loc public. Echipa nationala nu este o echipa privata, este echipa Romaniei", a mai adaugat fostul dublu campion mondial.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.