Sport 2 Aprilie 2008 05:24
Mircea Rednic, Walter Zenga, Cornel Talnar, Cornel Dinu, Gigi Multescu si din nou Talnar au antrenat pe Dinamo de la inceputul acestui campionat.
Actionarii dinamovisti au stabilit un record la schimbat antrenori in acest an. De cinci ori s-a pus in discutie aducerea unui nou antrenor, Cornel Talnar reusind sa fie reinstalat la doar o luna dupa ce a fost tras pe linia a doua. Oricum, „Tantarul” este doar interimar pana la sfarsitul acestei saptamani, urmand sa redevina secund. Daca actionarii ar fi platit fiecaruia dintre antrenori contractele pana la capat, fara sa mai fie puse la socoteala bonusurile de instalare, din vistieria clubului ar fi iesit in jur de 700.000 de euro. Chiar si asa, aproape 400.000 de euro au fost cheltuiti cu antrenorii. In momentul demisiei, Mircea Rednic mai avea contract pentru inca doi ani cu 120.000 de euro pe sezon, Walter Zenga s-a inteles cu actionarii pentru 300.000 de euro in urmatorii doi ani, Cornel Talnar - 50.000 de euro pe an, Cornel Dinu - 60.000 de euro pe sezon, Gigi Multescu - 6.000 de euro pe luna si lista ramane deschisa, fiind posibil ca Rednic sa revina in Groapa. „In doua zile vom anunta un nou antrenor care sa ajute Dinamo sa isi revina din aceasta criza.

Avem o lista foarte mare, din care vom mai renunta, urmând ca apoi sa ajungem toti actionarii la o singura solutie. Noul antrenor va semna un contract pe trei ani. Lista e lunga si ii cuprinde pe Louis van Gaal, Mircea Lucescu, Mircea Rednic, sunt multi, dar numai unul va ramâne“, a spus Turcu, acelasi care in urma cu doua zile anunta ca Talnar va ramane antrenor principal pana la finalul acestui sezon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.