Sport 1 Aprilie 2008 03:17
Acuzat de blat in meciul cu Steaua, antrenorul lui FC Vaslui, Dorinel Munteanu, il ataca pe patronul sau, Adrian Porumboiu

„Munti" a iesit cel mai „sifonat" vasluian dupa infrangerea contra Stelei. Patronul Adrian Porumboiu a declarat ca jucatorii sai nu si-au aparat corect sansele, iar toata vina a cazut pe capul antrenorului Dorinel Munteanu. Somat sa-si dea demisia si cu imaginea terfelita, Dorinel a acceptat sa-si spuna oful intr-unul dintre cele mai grele momente ale carierei.

Adevarul: Dorinel, ce parere ai despre atacurile lui Adrian Porumboiu?
Dorinel Munteanu: Nici nu-mi vine sa cred. Am fost total surprins de aceste acuzatii foarte grave. Sunt extrem de dezamagit de atitudinea domnului Porumboiu. Nu vreau sa comentez aceste declaratii, dar trebuie sa vorbesc cu dumnealui, ca asa nu se mai poate.

- Iti vei da demisia?

- Eu nu o sa demisionez. Sa ma demita Porumboiu. Daca plec eu, inseamna ca sunt vinovat. Va dau cuvantul de onoare ca sunt curat! Dupa ce discut cu presedintele, iau o decizie. E tensiune mare la club si nu cred ca mai pot continua. M-a vanat de mult si nu stia cum sa ma dea afara!

- Cum iti explici inversunarea patronului impotriva ta?
- Eu banuiam de saptamana trecuta ca se va intampla asta. Prea erau multe suspiciuni. M-am simtit vanat. Daca domnul Porumboiu voia sa iau masuri speciale cu jucatorii inaintea meciului, trebuia sa fie mai clar in ceea ce dorea. Sa-mi spuna daca avea vreo banuiala.

- Porumboiu a banuit cativa jucatori de blat. Tu ai simtit ceva de pe margine?
- Cei care stiu fotbal si-au putut da seama ca nu a fost nimic necurat. E drept ca unii dintre jucatorii mei au jucat slab, dar eu nu ii acuz de nimic. Ii cunosc de sase luni, stiu cum se antreneaza si cum joaca.

- Este adevarat ca i-ai transmis patronului ca-ti vei da demisia in cazul unei infrangeri cu Steaua?
- Nu este adevarat. Meciul a fost intr-adevar decisiv pentru noi in vederea ocuparii unui loc de cupa europeana, dar nu ma gandeam sa plec. Acum insa...

- Patronul a declarat ca impresarul tau, presedinte al unei filiale judetene a PNG, l-a amenintat ca nu mai castiga niciun meci.
- Sunt prostii. Pai, daca era asa, in primul rand imi facea rau mie si jucatorilor pe care ii are. Am un contract semnat cu Aurel Marinescu, dar el nu are niciun amestec in acest scandal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.