Sport 1 Aprilie 2008 14:07
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca el a contribuit decisiv pentru ca drepturile TV ale Ligii I sa fie achizitionate pentru o suma record, deoarece s-a implicat direct inainte ca licitatia sa aiba loc, informeaza NewsIn.

"S-a ajuns la vorba mea acum. Cand am spus ca se va ajunge aici, nimeni nu m-a crezut. Cluburile mici vor avea cea mai mare parte din buget doar din drepturile TV. Eu am cel mai mare merit ca s-a ajuns la 102 milioane la drepturile TV, pentru ca am tipat atunci cand voiau altii sa faca licitatii. Nu am lasat pe nimeni sa isi faca smecheriile aici", a spus Becali.

Omul de afaceri a dezvaluit ca avocatii sai au realizat caietul de sarcini, desi o firma straina era foarte aproape sa se ocupe de acest lucru in schimbul a 10 milioane de euro. "Cand am auzit ca aia cer 10 milioane de euro pentru caietul de sarcini, m-am suparat rau si l-am rupt in fata lor. Le-am zis 'lasa ca il fac eu'. Mi-am pus eu avocatii sa il faca ei si nu a costat decat 40 de mii de euro si uite ce bun a fost", a explicat conducatorul Stelei.

Consortiul format din Antena 1 si RCS&RDS a castigat luni licitatia pentru drepturile TV pentru urmatoarele trei sezoane ale Ligii I de fotbal, platind 102 milioane de euro, cu TVA inclus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.