"S-a ajuns la vorba mea acum. Cand am spus ca se va ajunge aici, nimeni nu m-a crezut. Cluburile mici vor avea cea mai mare parte din buget doar din drepturile TV. Eu am cel mai mare merit ca s-a ajuns la 102 milioane la drepturile TV, pentru ca am tipat atunci cand voiau altii sa faca licitatii. Nu am lasat pe nimeni sa isi faca smecheriile aici", a spus Becali.

Omul de afaceri a dezvaluit ca avocatii sai au realizat caietul de sarcini, desi o firma straina era foarte aproape sa se ocupe de acest lucru in schimbul a 10 milioane de euro. "Cand am auzit ca aia cer 10 milioane de euro pentru caietul de sarcini, m-am suparat rau si l-am rupt in fata lor. Le-am zis 'lasa ca il fac eu'. Mi-am pus eu avocatii sa il faca ei si nu a costat decat 40 de mii de euro si uite ce bun a fost", a explicat conducatorul Stelei.

Consortiul format din Antena 1 si RCS&RDS a castigat luni licitatia pentru drepturile TV pentru urmatoarele trei sezoane ale Ligii I de fotbal, platind 102 milioane de euro, cu TVA inclus.