Sport 31 Martie 2008 04:30
CFR-ul se mentine in varful Ligii I dupa ce a inscris de doua ori printr-un singur jucator, in poarta dinamovistilor.

CFR a renascut o data cu revenirea celui mai valoros si incisiv jucator al sau, portughezul Antonio Semedo. In doar 45 de minute, acesta s-a distrat copios pe seama fundasilor lui Dinamo, golul lui Ionel Danciulescu fiind doar rodul unei intamplari. Finalul a gasit echipa ardeleana in extaz, ramasa pe prima pozitie a clasamentului, in vreme ce trupa lui Gigi Multescu a ramas, conform scandarilor galeriei, cu satisfactia de a nu-si pune amprenta decisiva la inscaunarea in fruntea Ligii 1 a rivalei de moarte, Steaua, relateaza Jurnalul National.

Muresan ironizeaza Steaua
„Am vazut putin din meciul de la Vaslui, dar mi s-a parut ca jucatorii vasluieni atacau mai mult pe orizontala decat pe verticala. Duelul cu Steaua este inegal pentru ca noi ne bazam doar pe jucatori si pe valoarea acestora“, a declarat presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, la finalul meciului de ieri, scrie Ziarul.

Infierbantati de rezultatul nefavorabil de pe tabela, suporterii dinamovisti si-au varsat naduful pe directorul sportiv Constantin Danilescu si pe mijlocasul Gabriel Bostina, care au un trecut de stelisti. „Nea Tica, du-te la Steaua!“ si „Bostina, betivule, iar ai gresit stadionul?“ au fost cateva dintre repro- surile formulate de oamenii din tribuna la adresa celor doi, scrie Evenimentul Zilei.

CFR Cluj a devenit, duminica, prima echipa din Romania care a folosit in primul 11 doar jucatori straini: un canadian, un francez, patru portughezi, un suedez, un brazilian si trei argentinieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.