Dinamo se califica, astfel, fara glorie, in finala Cupei Romaniei, care se va desfasura pe 11 mai. Pentru elevii lui Ioan Andone aceasta este a sasea finala consecutiva, performanta asemanatoare Rapidului in anii '30 (sapte prezente consecutive) si Stelei in anii '80 (de asemenea sapte prezente).
Ca si in anul 2002, cand Dinamo a trecut de Astra Ploiesti, tot in semifinalele Cupei, "cainii" l-au imbracat pe arbitru in alb si rosu. Un arbitru care trebuie eliminat imediat din viata sportiva. (CERBERUS)

Mi-e sila sa ma mai bucur! Circ cu Arges sa terminam pe 2 , circ acum sa-si scape oamenii pielea cu vesnica noastra salvare National, cat mai trebuie sa induram asta? Marlanie pe fata....e clar ca vor sa ne ia de fraieri...si ne cam iau...mai rau e ca le si reuseste de multe ori! Sa-mi bag ceva in toti magarii din club!(joony) CE RUSHINE IMI ESTE!!!!!!!!!! NU MA POT BUCURA DE ACEASTA VICTORIE!!!!!!!!!! SE VEDE CA E MANA LU' BORCEA ORI NETOIU...(UnBaiat)

E o rusine ptr noi, bataie de joc, rusine ptr dinamo. Arbitru ia terminat pe national, mai avea un pic si se apuca chiar el sa dea gol.
Discobolus daca te-ai intrebat vreodata dece il tine pe dinu cu salariu de 200 de mii de dol pe an, fara sa faca nimic, uite de-aia il tine sa faca ce-a facut ieri si sa le acopere magariile la BBNC.

Stati linistiti frati dinamovisti. Echipa noastra e pe maini bune. Sigur vom castiga si cupa romaniei, ajutati sau nu oricum o vom castiga.
Si uite asa, iubita noastra conducere datorita fantasticelor abilitati profesionale ,se indreapta cu pasi uriasi catre un alt trofeu, al o mielea in 5 ani. Motiv in plus sa le dea apa la moara la naivi, si un bobirnac celor care ii contesta.

Si datorita acestei conduceri avem cea mai buna echipa- de popice subacvatice, jucam cel mai frumos fotbal-din nord vestul colentinei si ne indreptam catre o alta toamna a deziluziei si resemnarii in europa, la fel cum au fost si altele cu mici exceptii. Ati vazut ce spunea gigi b ca la steaua nici unu din jucatori nu fumeaza si nu bea!? Ma intreb care e situatia la dinamo!! La noi nu numai ca beau dar mai fac si scandal pe acolo pe unde se imbata...

E dureros. Ca diferenta dintre steuaua si dinamo e atat de mare acum, de multe clase, mult mai mare decat credem noi. In primul rand e vorba de mentalitate. Steaua arata a echipa europeana, cu mentalitate si tupeu condusa de un antrenor european. Dinamo arata a echipa de colentina, condusa de smecheri cu mentalitate de ciupeala , carpeala si plesneala(Red Dog Forever)

Serea a gresit flagrant si poate ca nu am fi avut nevoie de ajutorul lui (sau poate ca fara acel ajutor acum ne lamentam ca am ratat ambele obiective).Dar nu asta e problema, altceva vreau sa spun.Mai acum cateva zile infieram arbitrajele lui Augustus si Balaj si ne vaitam de faptul ca echipa dintre cimitire este ajutata de fluierasi.
Mai acum cateva zile erau niste titluri pe aici steaua=cca, steaua a furat si-o pune de-un blat etc.Oare nu ne-am face de ras de acum in colo daca nu ne-am uita in propria ograda si am acuza echipa dintre cimitire ca este favorizata?

Oare nu ne-am acoperi de ridicol daca am aduce in discutie arbitrajele favorile stelei, atata timp cat strigam in gura mare ca am fost avantajati intr-un mod rusinos?Cred ca in acest meci Dinamo a fost mai avantajata decat stana in cele doua partide cu Bistrita si Apulum.(Florin_80)


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.