Sport 31 Martie 2008 03:09
Informatia apare in “News of The World”, aceeasi publicatie care a scris eronat despre tentativa de rapire a fiilor lui Beckham de catre romani.
Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism (FIA), Max Mosley, a participat, vineri, la o orgie cu cinci prostituate, pentru care a platit 2.500 de lire sterline, informeaza publicatia “News of the World”, care prezinta si imagini cu cei sase. Max, care este fiul unui fost lider fascist, Oswald Mosley, votat cel mai detestabil englez din ultimii o mie de ani, a fost filmat participind la o orgie "in stil nazist".

Potrivit publicatiei britanice, el poate fi vazut intr-o "camera de tortura", primind si dind ordine in limba germana, dar si lovind tinerele si fiind lovit cu biciul pina singereaza. Unele tinere poarta uniforme naziste, iar altele sint imbracate ca si cum ar fi prizoniere intr-un lagar de concentrare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.