Sport 31 Martie 2008 03:01
Realitatea TV, Antena 1 si Kanal D liciteaza pentru urmatorii trei ani de transmisii ale meciurilor din Liga I, pretul de pornire fiind de 54 de milioane de euro.

Soarta transmiterii meciurilor din Liga I in urmatoarele trei sezoane se decide astazi la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. Cele mai scumpe drepturi din istoria fotbalului romanesc se vor acorda prin tragere la sorti cu strigare, pretul de pornire fiind de 18 milioane de euro pentru fiecare sezon.

Realitatea TV, prin Telesport, post cumparat de grupul Realitatea Media vineri, chiar in ultima zi de inscriere, Antena 1, in parteneriat cu reteaua de distributie RCS-RDS, si Kanal D sint cele trei televiziuni care se vor lupta pentru difuzarea meciurilor din primul esalon in ceea ce se asteapta a fi cea mai strinsa batalie de pina acum.
Publicitate

Realitatea TV pare a avea un usor avantaj, in conditiile in care Telesport, detinatorul drepturilor pina in prezent, are drept de preemptiune, astfel ca, in eventualitatea ofertei egale, cistiga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.