Sport 31 Martie 2008 23:56
Dupa o revenire senzationala, “sepcile rosii” au reusit o victorie pe care nu o mai anticipa nimeni in minutul 55, cand echipa-gazda a ramas in doar noua jucatori, Savu si Jovanovici fiind eliminati.
Pana in minutul respectiv, bulgarul Jelev deschisese scorul pentru Otelul, iar jucatorii gazdelor, Alin Savu (’47) si Milan Jovanovici (’55) au fost eliminati. Surprinzator, in pofida avantajului numeric, galatenii au cazut definitiv, fapt care l-a determinat pe antrenorul Petre Grigoras sa-si puna cenusa in cap la finalul partidei. In minutul 65, Sergiu Costin de la Otelul a vazut si el cartonasul rosu.

SCANDAL. “Suntem o echipa de idioti, in frunte cu mine, sa nu credeti ca eu ma exclud. Am avut doi oameni in plus si 1-0 si nu am stiut sa gestionam aceasta situatie, ceea ce este foarte grav. Suntem niste idioti si niste prosti, iar gazdele au meritat victoria”, a declarat Grigoras. Tehnicianul Otelului l-a acuzat si pe omologul sau clujean, Alpar Meszaros, pentru ca l-ar fi injurat pe mijlocasul Janos Szekely, fostul jucator al Universitatii, care a “scos” ambele eliminari ale gazdelor. “La injurat pe Szekely intr-un mod foarte urat, iar eu, daca eram in locul jucatorului, saream la el si il luam de gat. La nivelul antrenorilor, Universitatea Cluj este in Divizia C. Este nepermis ca un antrenor sa aiba voie sa atace un jucator al echipei adverse. Sper sa nu-l mai intalnesc in viata mea pe acest om”. In replica, Meszaros s-a aparat: “Szekely, pe care acest club l-a facut fotbalist, a provocat ambele eliminari. Cand a venit la Cluj facea preluare si sarea mingea la Hotel Sport. El m-a injurat prima data si toata banca noastra, de aceea a sarit toata lumea cu gura la el, nu numai eu. Sa fie bucuros ca se duce acasa si e bine. Grigoras l-a scos de pe teren si stia ce a facut, de aceea l-a schimbat”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.