Sport 29 Martie 2008 00:30
Fosta gimnasta pariaza intotdeauna pe o suma considerata din start pierduta, in caz de cistig facind cinste.

In lungile cantonamente de la Deva, Nadia obisnuia sa joace alaturi de coregrafa Corina Marc si de celelalte fete de la lot cite o canasta, pauzele fiind indulcite cu acadele dintr-un ghiveci folosit ca ascunzatoare pentru scrisorile in care se cereau multi, multi cartofi prajiti de acasa.

Acum, Nadia face tumbe printre retetele cu cit mai putine calorii si a inlocuit canasta cu mesele de joc din cazinourile din Las Vegas. „De cite ori merg in Las Vegas, joc si la cazinou. Imi propun o suma pe care sa o pariez si pe care din start o consider pierduta.

Daca la final insa cistig, ofer o masa celor cu care sint acolo, dupa care merg la cumparaturi“, povesteste fosta gimnasta.

Nadia Comaneci si-a pregatit si de aceasta data o suma pe card pe care sa o schimbe pe fise in Las Vegas, unde va merge la sfirsitul acestei saptamini pentru a-l sarbatori pe sotul sau, Bart Conner, care, pe 28 martie, implineste 50 de ani. Dupa o scurta vizita la New York, unde a participat la finala show-ului tv „Ucenicul“, Nadia s-a intors acasa, in Oklahoma, pentru a coordona pregatirile. „Pe 28 martie vom face un party-cocktail, in Oklahoma. Vor fi invitati toti prietenii nostri de aici. A doua zi vom pleca spre Las Vegas, unde pe 30 martie este programata marea petrecere.

Vom avea in jur de 150 de invitati, inclusiv din Romania. Prietenul nostru, Andrew, cel care ne-a organizat si nunta, s-a ocupat de detalii. Avem mare incredere in el si sintem convinsi ca petrecerea va fi o reusita. Categoric din meniu nu vor lipsi sturion la cuptor, fructe de mare, caracatita, somon si creveti la gratar, torturi, prajituri, dar si sampanie, toate servite intr-un decor pe masura“, a spus Nadia, care a ales sa poarte la petrecere o tinuta marca Gucci.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.