Sport 29 Martie 2008 00:21
Elevele lui Gheorghe Tadici au facut primul pas spre Olimpiada de la Beijing, dupa ce le-au invins pe nipone cu 44-21.

Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la turneul preolimpic de la Bucuresti, invingind la pas, cu 44-21 (18-12), Japonia, cel mai slab adversar din grupa.

Desi porneau ca favorite certe in fata asiaticelor, romancele au inceput ezitant, permitindu-le adversarelor sa preia conducerea pe tabela de marcaj. Lovitura de la 7 metri aparata de Talida Tolnai in minutul 21 a parut sa le trezeasca la realitate pe elevele lui Gheorghe Tadici, care au pus usor-usor stapinire pe meci.

Mustruluite la vestiar de antrenor, Steluta Luca&Co. au intrat pe teren mult mai hotarite in partea a doua a meciului, reusind nu doar sa se distanteze, ci chiar sa faca spectacol.
Publicitate

Astfel, niponele au reusit in repriza secunda sa puncteze de numai noua ori si sa incaseze 26 de goluri.

Pentru nationala Romaniei au marcat Carmen Amariei (6 goluri), Aurelia Bradeanu (5), Cristina Neagu (5), Camelia Balint (5), Adriana Nechita (5), Ramona Maier (4), Narcisa Lecusanu (4), Ionela Gilc


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.