Sport 29 Martie 2008 00:17
Derby-ul etapei a 26-a se va disputa la Bucuresti, unde Dinamo va intalni liderul Ligii I, CFR Cluj. Ardelenii revin pe arena unde, in urma cu un an, pierdeau locul secund si dreptul de a participa in preliminariile Ligii Campionilor. Situatia nu este mult schimbata fata de intalnirea precedenta. Steaua se afla tot in urmarirea ardelenilor, dar de aceasta data lupta se da pentru titlul de campioana. O eventuala victorie a "cainilor" maine seara i-ar ajuta din nou pe stelisti.

Ambele echipe au probleme de efectiv. Patru "caini", Lobont, Pulhac, Izvoranu si Bratu, au fost loviti de o viroza, dupa cum spune medicul echipei, Liviu Batineanu. De partea cealalta, Ioan Andone nu se va putea baza pe Eugen Trica (suspendat), in pericol de a pierde intalnirea cu Dinamo mai fiind Cadu si Semedo, din cauza unor probleme medicale. Mai mult, "Falcosu" nu-si va putea conduce echipa de pe banca, fiind suspendat dupa ce a fost eliminat in partida pierduta de CFR la Iasi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.