Sport 28 Martie 2008 02:51
Ziarele si agentiile de presa internationale i-au confundat pe doi dintre autorii celor trei goluri, Daniel si Marius Niculae.

Evolutia foarte buna a jucatorilor echipei nationale si victoria neta inregistrata in fata Rusiei i-au speriat pe viitorii adversari ai Romaniei. Presa italiana a apreciat jocul tricolorilor, dar îi confunda pe doi dintre marcatorii golurilor, Marius si Daniel Niculae, conform editiei online a Gazzetta dello Sport.

„Avalansa România. România a demonstrat putere în meciul test cu Rusia”, a scris sursa citata, care îl confunda pe jucatorul lui Auxerre, Daniel Niculae, cu cel al lui Inverness, Marius Niculae, ambii marcatori a câte un gol. „România si-a impus treptat autoritatea si a reusit sa câstige usor”, a scris site-ul oficial al UEFA. De asemenea, Sky Sports a notat, sub titlul „Afacere de familie”, urmatoarele: „Fratii Niculae, Marius si fratele sau mai mic Daniel asigura o victorie confortabila pentru România în amical”.

Totodata, cotidianul italian Il Resto del Carlino a notat ca golurile României au fost înscrise de Marica si „Dario si Mario Niculae“, în timp ce Il Tempo si KataWeb fac o alta greseala, sustinând ca Niculae ar fi reusit o dubla. Site-urile goal.com si sports.fr au scris ca Niculae a marcat golul de 2-0 al acestui meci, iar rezultatul final a fost stabilit de „fratele sau Marius Niculae“.

Ziaristii rusi sunt nemilosi cu echipa lor nationala. „România a desfiintat Rusia, au nimicit-o într-un mod... amical.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.