Sport 28 Martie 2008 16:43
Gigi Becali, Iuliu Muresan si Adrian Porumboiu au fost suspendati astazi de catre Comisia de Disciplina a FRF, pentru doua luni si amendati cu cate 12.000 de lei, in urma declaratiilor jignitoare pe care le-au facut in ultima vreme la adresa unor oficiali sau a arbitrilor.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, si presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, au fost pedepsiti in urma razboiului mediatic pe care l-au dus in ultimele saptamani, in care s-au jignit reciproc, iar Muresan a acuzat si mai multi arbitri ca ar fi pro-Steaua.

Porumboiu a primit aceeasi sanctiune tot dupa ce a jignit in dese randuri arbitrii care au gresit in defavoarea Vasluiului, potrivit NewsIn.

Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a fost sanctionat la randul sau cu o luna de suspendare si o amenda de 10.000 de lei, tot din cauza afirmatiior defaimatoare la adresa arbitrilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.