Sport 27 Martie 2008 03:38
Reprezentativa de tineret a Romaniei a castigat cu 3-1 partida amicala cu selectionata similara a Irlandei de Nord, disputata in deplasare la Belfast, pe stadionul Ballymena. Golurile tricolorilor au fost marcate de catre Deac si Keseru de doua ori.

Emil Sandoi a ales acest adversar pentru ca gazdele de ieri au un joc asemanator echipei Tarii Galilor, pe care Romania o va intalni in doua partide decisive pentru calificarea in barajul pentru Campionatul European ce va avea loc in Suedia in 2009. "Irlanda de Nord este un adversar asemanator cu Tara Galilor. I-am ales atat din acest considerent, cat si pentru ca irlandezii au fost disponibili. A fost un test util, cu o echipa care practica un joc britanic, la fel cum face si Tara Galilor", a precizat selectionerul.

Tinerii tricolorii au dominat jocul de un cap la altul. Faptul ca la pauza conduceau cu 2-0 i-a facut pe elevii lui Sandoi sa reia jocul mai relaxati, dandu-le ocazia sa reduca din handicap. Insa Keseru a punctat pentru 3-1, meciul fiind practic inchis. "Sunt multumit de joc. Nu as vrea sa evidentiez un nume sau altul, pentru ca asta ar insemna sa spun toata echipa. Toti jucatori au evoluat bine, incepand cu Tatarusanu si terminand cu Deac sau Keseru. Imi pare rau ca nu a reusit si Torje sa marcheze. A avut ocazii si ar fi fost important pentru moralul sau sa inscrie. Mai ales ca acum nu trece printr-o perioada tocmai buna la echipa de club", a comentat Sandoi.

Din lotul deplasat la Belfast au facut parte Ciprian Tatarusanu, Costel Pantilimon, Emil Ninu, Alexandru Tudose, Erik Bicfalvi, Alin Litu, stefan Mardare, Iasmin Latovlevic, Adrian Ropotan, Gabriel Torje, Liviu Ganea, Cristian Tanase, Ciprian Deac, Andrei Ionescu, Claudiu Keseru si Hristu Chiacu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.