Sport 27 Martie 2008 03:28
Comisia de Disciplina a analizat, ieri, incidentele de la derbiul Rapid - Steaua, dar va anunta decizia abia vineri la ora 12.00. Rejucareameciului este exclusa, verdictul probabil fiind 3-0 pentru ros-albastri.

”Drumul” deschis de arbitrul Deaconu in minutul 74 al meciului Rapid - Steaua, cand a pus capat derby-ului pentru faptul ca fusese lovit de obiecte aruncate din tribune, i-a “ratacit” ieri pe membrii Comisiei de Disciplina a FRF. Judecarea acestui caz s-a dovedit extrem de dificil de facut, insa din start se anuntase ca varianta rejucarii partidei este exclusa, nefiind nici o baza regulamentara pentru o astfel de decizie. La Comisie s-au prezentat si Gigi Becali, George Copos si Alexandru Deaconu, care au dat declaratii vizavi de acest caz.

Vor despagubiri de 20 de milioane de euro
George Copos a venit la Liga insotit de unul dintre cei mai apreciati avocati din tara, Gheorghe Florea. Acesta a pus din start presiune pe membrii comisiei, avertizandu-i ca, in cazul unei decizii neregulamentare, vor fi chemati in instanta civila, unde li se vor cere despagubiri de 20 de milioane de euro. “Vom cere si daune materiale de cel putin 20 milioane de euro, constand in cel putin indemnizatia cuvenita accesului in Liga Campionilor si primele de calificare de care sunt lipsiti jucatorii care nu au nicio vina pentru ceea ce s-a intamplat. Legea intotdeauna trebuie sa triumfe”, a spus Gheorghe Florea, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Sedinta s-a intins pe parcursul a mai multor ore, la 19.00 membrii Comisiei anuntand ca abia de atunci au inceput dezbaterile in “Cazul Bricheta”. O ora mai tarziu au gasit si solutia: verdictul se va anunta vineri la ora 12.00.

Protest rapidist in fata Ligii
Membrii Comisiei de Disciplina ai FRF au fost intampinati ieri, la sosirea la Liga, de un grup de sapte fani rapidisti care protestau impotriva eventualei sanctiuni impotriva clubului giulestean. “Nu suntem singurii cu precedent, judecati-ma corect”, “Dati-ne fotbalul inapoi”, erau mesajele afisate de acestia, inainte ca jandarmii sa le interzica protestul neautorizat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.