Sport 26 Martie 2008 02:32
Liderul galeriei rapidiste, Valentin Marincea, zis Vali Bulgaru, a declarat ieri ca suporterii giulesteni se bucura de faptul ca George Copos a vandut pachetul majoritar de actiuni al clubului si a precizat ca nimeni nu il regreta in Giulesti.
"Noi ne bucuram ca a plecat. Nu il regretam pe Copos, nimeni nu il regreta. E bine ca a plecat pana la urma, ca prea ne-a tinut in alarma atata timp, ba ca vinde, ba ca nu vinde. Se juca precum Bergodi cu demisia, uite-o, nu e! Si toate astea s-au rasfrant asupra echipei si s-a ajuns in situatia de acum. N-are cum sa fie mai rau cu Taher decat cu Copos. Toata lumea stie ca el e singurul patron de club care a facut bani din fotbal", a spus Bulgaru. Acesta sustine ca, daca Taher vine cu sufletul la echipa si nu trateaza Rapidul ca pe o simpla afacere, atunci suporterii il vor primi pe Giulesti cu "covorul rosu". "Din promisiunile pe care le-a facut in presa, Taher o sa investeasca mai mult decat Copos. Daca vine aici sa faca treaba si sa puna suflet, Taher e binevenit, dar daca vine pentru o simpla afacere, mai bine sa nu vina!", a afirmat seful galeriei. "Noi asteptam acum sa ne caute Taher, sa ne intalnim, sa vorbim. Nu o sa-l cautam noi, dansul sa ne caute. Pentru ca, de fapt, proprietarii Rapidului noi suntem, suporterii", a adaugat Bulgaru.

Toma necredinciosul!
Gheorghe Raducanu, seful Ligii Suporterilor Rapidisti, a declarat ca viitorul presedinte al clubului din Giulesti, Constantin Toma, "este dinamovist si prieten cu Borcea!". "Toma e mare dinamovist si ii transmitem lui Taher ca ii va fi foarte greu la Rapid. Acest Toma este prieten cu Borcea. Nu vreau sa-l atac pe Taher, dar trebuie sa inteleaga ca la Rapid suporterii au un cuvant de spus, sunt mai speciali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.