Sport 25 Martie 2008 03:17
George Copos a anuntat oficial vanzarea a 80 la suta din actiunile gruparii FC Rapid catre omul de afaceri iordanian Fathi Taher, tranzactia finalizandu-se, in aceasta noapte, dupa sapte ore de discutii.

Cei doi oameni de afaceri s-au intalnit la Crowne Plaza in jurul orei 16.00, actele fiind semnate in prezenta avocatilor celor doua parti. Copos ramine investitor in Giulesti, insa cu doar 20% din actiuni, puterea de decizie urmind a-i apartine lui Taher.

"Am preluat 80 la suta din club. Nu sint noul proprietar, sint actionar, asociat cu domnul Copos. De acum, vom veni impreuna la meciuri pentru a ne distra. De toate celelalte se va ocupa presedintele pe care il vom instala", a declarat Fathi Taher, dupa finalizarea negocierilor.

"Incepand de astaz, 25 martie, Atelierele Grivita, actuala Griro, va detine majoritatea clubului Rapid. Domnul Taher este un om mai puternic decat mine care are o cifra de afaceri de 500 milioane de euro, peste 20.000 de angajati. Sunt convins ca va face mai mult decat am facut eu la Rapid. Am plans si nu mai pot sa spun nimic", a spus George Copos.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.