Sport 25 Martie 2008 03:08
Conducatorii Federatiei Romne de Fotbal au avut de infruntat problemele facute de viitorii adversari de la Euro. Echipa nationala a Romaniei va juca, maine (ora 20.30 / Antena 1), un amical in compania reprezentativei similare a Rusiei. Oficialii FRF au reusit cu greu sa ii convinga pe conducatorii cluburilor Internazionale si Fiorentina sa ii lase la lot pe Chivu si respectiv Adrian Mutu.
Munca de convingere a fost mai asidua in cazul capitanului tricolorilor, care este accidentat la umar. Selectionerul considera ca italienii au gresit atunci cand nu l-au lasat pe jucator sa se opereze acum trei saptamani, cand trebuia. „În momentul acesta nu poate sa se mai opereze. Daca va suferi un accident mai grav si s-ar opera, nu cred ca si-ar putea reveni în timp util, ca sa faca parte din lotul pentru Euro. Daca era sa se opereze, ar fi trebuit sa o faca acum trei saptamâni, când am si avut o discutie cu el.

Însa conducatorii echipei lui au vrut ca el sa joace. Inter a trecut prin momente grele pentru ca a avut foarte multi jucatori accidentati si nu au putut sa faca acea operatie. Sper sa fie apt si sa treaca cu b
ine turneul final. E important ce se va întâmpla si dupa Europene pentru ca în toamna ne asteapta trei meciuri pentru preliminariile Cupei Mondiale. Avem nevoie de capitanul nostru în orice moment“, a mai spus Piturca. La randul lui, Chivu a declarat ca simte dureri la umar, dar ca va juca, indiferent de riscuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.