Sport 24 Martie 2008 03:53
Rapid nu isi revine dupa evenimentele din Giulesti, de la meciul cu Steaua. Ieri trupa care pana acum cateva zile tragea la titlu a fost invinsa cu 1-0 de Gloria Buzau la capatul unui meci dezastruos al elevilor lui Mircea Rednic.
Foarte putin fotbal a aratat ieri echipa giulesteana, care inaintea meciului era decisa sa castige la Buzau, cu "Steluta", pentru a trimite Gloria in esalonul secund. Din pacate pentru Rapid insa, echipa care a semanat mai mult cu una care fuge de retrogradare a fost chiar trupa giulesteana. Jocul nu s-a legat deloc, ocaziile au fost rare, iar atunci cand au existat au fost ratate cu seninatate. De partea cealalta, Gloria nu a jucat fantastic, dar a evoluat tactic foarte bine, s-a agatat de fiecare minge si, impinsa de la spate de un stadion aproape plin, a reusit o victorie la care putini se asteptau.


Singura reusita a partidei i-a apartinut lui Alin Litu, unul dintre cei 6-7 jucatori ai Stelei care evolueaza la Gloria Buzau. Atacantul a inscris in minutul 65 cu un sut superb, la vinclu, invingandu-l pe brazilianul Andrade, cel care l-a inlocuit pe accidentatul Coman in poarta Rapidului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.