Sport 24 Martie 2008 03:17
Ca si anul trecut, Dinamo poate da o mana de ajutor marilor rivali de la Steaua daca invinge, etapa viitoare, CFR-ul, pe teren propriu.

Dupa victoria de sambata de la Cluj, cu Universitatea, scor 2-1, alb-rosii au urcat din nou pe podiumul Ligii 1 si reintra cu sanse mari in lupta pentru ultimul loc de Liga Campionilor. Astfel, partida de duminica din Stefan cel Mare devine una extrem de importanta atat pentru lupta la titlu dintre CFR si Steaua, dar si pentru cea la locul doi. Anul trecut, in mai, Dinamo era deja campioana inaintea partidei cu ardelenii, echipa aflata in lupta directa cu Steaua pentru locul doi in clasament, ultimul care ducea in preliminariile Ligii Campionilor.

Cu trei etape inainte de finalul campionatului, CFR-ul avea un avans de 1 punct in fata celor din Ghencea, iar alb-rosii puteau influenta direct lupta pentru locul doi. Inaintea partidei din Stefan cel Mare, suporterii au cerut atat conducatorilor, cat si jucatorilor sa nu castige meciul cu CFR-ul si sa nu ajute astfel marea rivala sa ajunga in Liga Campionilor. Pe teren insa Dinamo s-a impus cu 1-0, iar la finalul meciului in vestiarul lui Dinamo s-a declansat un adevarat scandal care a dat peste cap echipa si a stricat relatiile dintre Mircea Rednic si jucatori. S-a vorbit la acea data despre o prima de un milion de euro, pe care patronul Stelei Gigi Becali, prezent la acel meci cu un fular alb-rosu la gat, ar fi oferit-o dinamovistilor pentru a-si apara corect sansele in fata ardelenilor.

Le batem pe amandoua!
La opt luni de la acel meci, dinamovistii sunt pusi intr-o situatie asemanatoare cu aceea de atunci. Daca vor invinge CFR-ul, alb-rosii vor da din nou o mana de ajutor rivalilor din Ghencea, insa de aceasta data partida din Stefan cel Mare are o miza importanta si pentru dinamovisti, care au reintrat puternic in lupta pentru locul doi.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.