Unul dintre componentii de baza ai echipei de Cupa Davis a Romaniei, Victor Hanescu, a reusit sa acceada in optimile de finala ale turneului de la Monte Carlo, anunta site-ul oficial al competitiei din circuitul "Masters Series", dotate cu premii in valoare totala de 2.082.500 de euro. Dupa ce a urcat pe tabloul principal din calificari, Hanescu a trecut, ieri dimineata, de cehul Radek Stepanek (cap de serie nr. 15), cu scorul de 6-3, 2-6, 6-0, la capatul unei intalniri contand pentru turul secund si care a durat peste 100 de minute.

In faza urmatoare a intrecerii de la Monte Carlo, Hanescu va da ochi cu invingatorul partidei dintre argentinianul Gaston Gaudio (cap de serie nr. 4) si germanul Nicolas Kiefer. Pentru calificarea in optimile de finala, jucatorul bucurestean si-a asigurat un bonus de 15 puncte ATP si un cec in valoare de 26.730 de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.