Sport 22 Martie 2008 00:51
Centralul Deaconu l-a anuntat, ieri, pe seful CCA, Gheorghe Constantin, ca a primit dezlegare de la Dan "Fibra" Petrescu pentru a se intalni cu tusierii in benzinarie
Derby-ul Rapid - Steaua, disputat joi seara in Giulesti, a fost intrerupt in minutul 73, dupa ce o bricheta aruncata din tribuna l-a lovit in cap pe arbitrul Alexandru Deaconu. Oficialii rapidisti au acuzat ca totul a fost premeditat de catre brigada de arbitri. Legat de aceasta, CANCAN a dezvaluit ieri conditiile dubioase in care Alexandru Deaconu si cei doi asistenti, Adrian Vidan si Nicolae Marodin, s-au intalnit, cu opt ore inaintea meciului, intr-o benzinarie.

Astfel, joi, la ora 10.33, Deaconu a iesit din casa, imbracat in trening si purtand o mapa sub brat. S-a urcat in masina si a demarat catre Complexul Regie. A mers cu viteza, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a depasit linia tramvaiului, pentru a scapa de eventualii urmaritori. S-a oprit la o benzinarie OMV si s-a asigurat ca nu sunt persoane suspecte in zona. Dupa putin timp, au aparut si cei doi asistenti. Pareau speriati. S-au asezat la o masa. Zambetul fortat pe care-l afisa Deaconu era pentru colegii lui, pe care incerca, astfel, sa-i linisteasca. Le-a explicat celor doi schemele pentru meci pe o coala de hartie. Reporterul CANCAN, care ii urmarise, a auzit sfaturile date de Deaconu: "E o treaba simpla... Nu va fie frica!... Lasati tot timpul linia in spate". Dupa 50 de minute, acestia au parasit benzinaria pe usa din spate, la fel de atenti pentru a nu fi observati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.