Sport 22 Martie 2008 00:13
In timp ce George Copos a spus ieri ca ii este teama de faptul ca nu va reusi sa-l convinga pe "Puriu" sa renunte la demisie, jucatorii au afirmat, la unison, ca tehnicianul va continua in Giulesti.

Chiar daca Mircea Rednic a condus sedinta de pregatire de ieri dupa-amiaza a giulestenilor, finantatorul gruparii de langa Podul Grant nu este convins de faptul ca tehnicianul va reveni asupra deciziei de a demisiona. "Nu stiu daca Mircea Rednic ramane la Rapid. E prea nervos, prea furios dupa ceea ce s-a intamplat la meciul cu Steaua", a spus Copos. Rednic a evitat sa dea un raspuns clar. "Domnul Copos a incercat sa ma convinga sa raman, dar n-am luat o decizie finala in acest sens. Hotararea mea va depinde si de ce masuri va dispune Comisia de Disciplina dupa cele petrecute la meciul cu Steaua".

In acest timp, jucatorii rapidisti au spus ca antrenorul le-a transmis ca va ramane sigur la echipa macar pana la finalul sezonului. "Rednic ramane, pentru ca ar fi dat dovada de lasitate daca ar fi plecat. Asteapta si dansul decizia Comisiei de Disciplina. Eu cred ca ramane, indiferent de decizie. E normal sa ramana pana la finalul campionatului, fiindca am plecat impreuna pe un drum si trebuie sa mergem pana la capat", a declarat Daniel Pancu.

In semn de protest fata de decizia arbitrului Alexandru Deaconu de a pune capat mai devreme meciului cu Steaua, giulestenii au aparut la antrenamentul de ieri echipati in tricouri albe inscriptionate pe piept cu mesajul: "Ce vina avem noi?". Rapidistii spera totusi ca la judecarea cazului, Comisia de Disciplina sa stabileasca rejucarea partidei.

"Si in Turcia, unde se stie ce suporteri fanatici sunt, s-a lovit arbitrul cu obiecte aruncate din tribuna si nu s-a oprit meciul. Deaconu trebuia sa opreasca meciul doar daca se afla in imposibilitatea de a mai arbitra. Eu sper ca meciul sa se rejoace din minutul 73 si de la 1-0 pentru noi", a afirmat Pancu. Sapunaru i-a ironizat pe stelisti pentru felul in care au parasit terenul: "Au plecat foarte repede, fiindca venea ploaia si n-aveau umbrele la ei". Pancu a completat: "E rusinos cum au procedat stelistii, urat, n-au dat dovada de barbatie".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.