La Apulum este agitatie mare. Echipa din Alba Iulia este cu un picior in Divizia B, iar nervii fotbalistilor sunt intinsi la maximum.

Infrangerea de la CFR Cluj a involburat si mai mult apele, iar intre jucatori au aparut disensiuni clare. La finalul jocului de la Cluj, fundasul Codrut Ciobanu le-a cerut propriilor fani sa-l ia la tinta pe atacantul Adrian Nedelea, pe care l-a considerat principalul vinovat de esec. Marti, la antrenament, Nedelea i-a reprosat colegului sau ca i-a pus galeria pe cap si l-a palmuit. In urma acestui gest, lucrurile au degenerat, ambii fotbalisti trecand la lovituri cu pumnii si picioarele, conflictul fiind aplanat doar in urma interventiei celorlalti coechipieri.

Antrenorul Alin Artimon i-a trimis pe ambii batausi la vestiare. Conducerea lui Apulum a decis sa-i sanctioneze pe Ciobanu si Nedelea cu amenzi de cate 100 de dolari, insa atacantul a fost scos definitiv din lot, fiind considerat recidivist (l-a agresat fizic pe un ziarist pentru criticiile aduse in urma evolutiei de la Cluj).


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.