Sport 21 Martie 2008 12:13
Patronul Rapidului, George Copos, a declarat astazi ca incidentele de la derby-ul cu Steaua au fost regizate, iar vinovatul pricipal este finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali.

"Va spun, conduceam cu 1-0, dominam jocul, niciun rapidist, oricat de nebun ar fi fost, nu ar fi aruncat vreo piatra in arbitru. Este o facatura, iar pe marele facator il cunoasteti, este Gheorghe Becali. El este vinovatul", a declarat George Copos.

Finantatorul giulestean a explicat de ce fanii alb-visinii nu aveau cum sa arunce cu obiecte in teren si in arbitrul Deaconu: "Cu Poli Timisoara am fost furati si nu s-a aruncat cu nicio piatra. Cu Universitatea Cluj, ultima clasata, am pierdut si ni s-a anulat un gol perfect valabil, iar nimeni nu a aruncat cu pietre. La Craiova, la fel, am jucat cu un om mai putin, si nu fanii nostri au aruncat cu obiecte pe teren".

Mai mult, George Copos a spus ca patru dintre fanii care au aruncat cu obiecte pe teren au fost identificati: "Am descoperit patru suporteri. Vom merge cu martori la Federatie. Sunt convins ca acesti suporteri nu sunt rapidisti".

Omul de afaceri nu a uitat nici de intalnirea din tur, cand Vladimir Bozovic a fost lovit cu un surub: "In tur ne-a arbitrat tot Deaconu, iar Bozovic a fost lovit foarte grav cu un surub. Acest surub a disparut in drumul spre observator". Copos a tinut sa precizeze ca Alexandru Deaconu nu avea nicio problema dupa ce a decis ca derby-ul Rapid-Steaua sa fie oprit: "Am fost langa Deaconu, nu avea nimic. Era un om absolut normal. Nu schita niciun gest, nu era ranit deloc. Nu a avut nicio reactie".

Intrebat daca spera in rejucarea meciului cu Steaua, Copos a spus: "Am mare incredere in domnul Mircea Sandu. El ne reprezinta la UEFA. Normal ar fi ca meciul sa se joace din minutul 73. Sper intr-o astfel de decizie, ea ar fi cea corecta. Nu se poate lua o decizie de 3-0 pentru Steaua. Nu exista asa ceva. Nu e regulamentar".

Arbitrul Alexandru Deaconu a intrerupt meciul de joi Rapid-Steaua, in minutul 74, dupa ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, la scorul de 1-0 pentru giulesteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.