Atunci cand se afla in Bucuresti, antrenorul Walter Zenga impune si acasa reguli de cantonament: cu o zi inainte de meci, stingerea se da la ora 22.00, se consuma numai mese usoare si nu se mai iese in oras. Acestor reguli trebuie sa li se supuna toti ai casei: el, logodnica lui, Raluca si motanul Tofi. in aceasta zi, Walter nu mai este glumet, ci foarte serios si concentrat la ceea ce trebuie sa se intample a doua zi pe stadion. Tofi este lipsit de obisnuita harjoana cu stapanul lui, iar Raluca renunta la vizite si la orice eveniment monden.

La fel s-a intamplat si inaintea derby-ului de aseara, cu Rapid, singura deosebire fiind aceea ca cei doi au urmarit cu atentie meciul Bayern Munchen - Chelsea, astfel ca "stingerea" s-a prelungit. "Cred ca la noi in casa si motanul a devenit microbist. Ne vede pe noi ca ne uitam la televizor la meciuri si face si el la fel. Nu ne-am dat seama pana acum daca are vreo echipa preferata, dar am fi dezamagiti daca n-ar fi stelist. Walter este foarte serios inainte de meciuri. De obicei, este o persoana foarte glumeata si destinsa, dar cu o zi inainte de orice meci important, el devine serios, tacut si foarte concentrat", a povestit Raluca, logodnica antrenorului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.