Sport 22 Martie 2008 10:04
Fundasul Rapidului, Cristian Sapunaru, a declarat ieri, dupa meciul cu Steaua, oprit in minutul 74, ca arbitrul Alexandru Deaconu ar fi trebuit sa suspende si meciul tur dintre cele doua echipe, atunci cand Bozovic a fost lovit in cap cu un surub aruncat de fanii ros-albastrilor.

"Nu ati vazut? L-a lovit foarte tare. Facea 'Au! Au! Au!'. De cand astepta momentul asta! Pe domnul Deaconu l-a lovit o bricheta in cap si plangea ca o fetita. M-am bucurat ca era 1-0 pana in minutul 74, de cand asteptam sa dau si eu gol, de cand asteptam momentul asta! Dar l-a stricat domnul Deaconu, i-a dat cu bricheta in cap si plangea pe teren. Pe noi ne-au lovit suruburi in cap, ati vazut ce s-a intamplat si cu Ganea, si nu s-a mai oprit meciul. Pe noi ne suspenda ca jucam contra lui Steaua si asta e. Deaconu incepuse sa planga ca femeile", a spus Sapunaru.

Fundasul Rapidului considera ca o decizie corecta ar fi reluarea meciului din momentul in care a fost intrerupt, la scorul de 1-0 pentru giulesteni: "Sa vedem ce va fi. La vestiare nu s-au spus vorbe urate. Am auzit ca s-a spus ca ne-am luat la bataie, ca Dani Coman a fost batut, nimic adevarat. Ar trebui sa se rejoace meciul din minutul in care a fost oprit. Mai bine venea Mart, sau cum o cheama. Se pare ca jocurile sunt facute sa castige alte echipe decat Rapidul. Fanii au fost superbi, nu cred ca au aruncat ei bricheta aia. Eu m-am rugat de ei, 'Nu mai aruncati! Nu mai aruncati!' si s-au oprit. Cred ca a fost ceva premeditat".

Sapunaru a mai spus ca nu stie nimic despre o eventuala demisie a antrenorului Mircea Rednic: "Rednic nu ne-a spus nimic de demisie. Il asteptam maine la antrenament".

Directorul tehnic al giulestenilor, Nicolae Manea, a spus ca acest meci va fi o pata neagra in istoria Stelei: "Jocul a fost foarte bun, jucatorii si-au vazut de jocul lor, dar meciul acesta va fi cea mai trista victorie din istoria Stelei. O victorie umbrita care va ramane in istorie ca o pata neagra si toata lumea o sa ii huiduie pe stelisti pentru ceea ce s-a intamplat. Arbitrul si-a batut joc de un derby. As vrea sa primesc si eu o bricheta in cap sa vad cum e, ca doar nu era de fier. La Timisoara cand l-au strans de gat pe arbitru si era sa il sufoce nu s-a mai oprit jocul".

Arbitrul Alexandru Deaconu a intrerupt meciul Rapid-Steaua, in minutul 74, dupa ce a fost lovit cu un obiect aruncat din tribune, la scorul de 1-0 pentru giulesteni.

Deaconu a fost lovit in cap de un obiect aruncat din tribuna a II-a a stadionului Giulesti si, dupa ce s-a consultat cu observatorul Valentin Alexandru, a decis sa reia jocul, cu conditia ca acesta va fi oprit daca un singur obiect va mai fi aruncat in teren. La cateva secunde o bricheta a aterizat pe suprafata de joc, si Deaconu a fluierat finalul meciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.