Sport 21 Martie 2008 03:11
Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a declarat ieri ca se gandeste serios sa demisioneze din functie la finalul sezonului. "E posibil sa renunt la finalul campionatului, e o posibilitate pe care o iau in calcul. Nu vreau sa comentez motivele, dar toate au o limita. Nu stiu cine ar putea veni in loc, nu e problema mea. Deocamdata inca sunt eu, si atat cat mai sunt vreau sa-mi duc treaba pana la capat", a spus Gheorghe Constantin, numit sef al CCA in decembrie 2005, ca succesor al lui Ion Craciunescu.

Reactiile la anuntul lui Gh. Constantin au venit imediat. "Functia de presedinte al CCA este mai mult decorativa, probabil de-asta pleaca. Oricine ar veni in fruntea CCA, mare lucru nu se schimba, exista acum un lot de arbitri tineri si fara experienta. Vom mai avea de suportat doi-trei ani pana cand vor capata experienta. Oricine ar veni in fruntea CCA nu se va schimba nimic", a spus Iuliu Muresan. "Nu ma intereseaza, sa fie sanatos, treaba lui!", a spus Gigi Becali.

Craciunescu:
"Mai exista CCA?"

"Demisia lui Constantin nu rezolva cu nimic problema arbitrajului din Romania. Nu i-a fost data autoritate si responsabilitate. Aceste atributiuni i-au fost date insa unei persoane din federatie care nu are nici cea mai mica legatura cu ce se intampla. Problema arbitrajului este Lupescu", a spus George Copos.

Intrebat ce parere are despre faptul ca Lupescu l-a acuzat ca "a legalizat spaga in arbitraj", Copos a raspuns: "Lupescu traieste pe alta lume, sa-l lasam in pace!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.