Sport 20 Martie 2008 02:57
Antrenorul Vlad Hagiu a demisionat din staff-ul tehnic al tricolorilor, la zece zile dupa ce Nationala de polo a ratat calificarea la Jocurile Olimpice 2008

Biroul Federal al FRP a luat act, ieri, de demisia antrenorului Vlad Hagiu din staff-ul tehnic al tricolorilor. Potrivit Ziua, BF a decis ca Hagiu sa ramana antrenor federal pe probleme de juniori.

„A fost o rusine prea mare fata de mine, fata de presedintele federatiei, fata de suporteri. A fost un esec prea mare. Eu trebuie sa am constiinta impacata pentru ca am facut ce trebuia. Ma duc la juniori cu fruntea sus si sper sa fac treaba“, a spus Vlad Hagiu, citat de Cotidianul.

Pana in 15 aprilie, cand se va intruni adunarea generala, urmeaza sa se stabileasca numele viitorului antrenor al seniorilor, fiind demarate deja negocieri cu tehnicieni din Ungaria, Croatia si Serbia, anunta Curentul.

Presedintele FRP, George Gaita, care isi anuntase intentia de a demisiona, a anuntat ca ramane pentru a duce la bun sfarsit proiectul candidaturii comune a oraselor Oradea si Debrecen la organizarea CE din 2010, o decizie care va fi luata la sfarsitul acestei saptamani, la Eindhoven, scrie Jurnalul National.

Calificarea ratata in urma cu doua saptamani, s-a jucat impotriva Canadei, care a invins cu scorul de 9 la 8. In aceste conditii, ultima participare a nationalei de polo la JO ramane cea din 1996, cand in bazin se afla, ca jucator, Vlad Hagiu.

Adevarul informeaza ca Romania are opt participari la Jocurile Olimpice, cea mai buna performanta fiind un loc patru ocupat in 1976, la Montreal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.