Sport 20 Martie 2008 01:41
Vasluienii au reintrat in lupta pentru ocuparea unui loc de Cupa UEFA, dupa corectia severa administrata echipei antrenate de Dusan Uhrin jr.
Cele doua echipe erau neinvinse in 2008, moldovenii obtinand inaintea acestei etape o victorie si trei remize, iar banatenii trei victorii si un rezultat de egalitate. Dar probabil ca nici cel mai infocat suporter al gazdelor nu isi putea inchipui un start mai bun in partida cu a patra clasata din Liga 1. Vasluienii au deschis scorul dupa numai doua minute, prin Andronic, care a sutat frumos, din intoarcere, la vinclu, din mijlocul careului de 16 metri al banatenilor. Golul de 2-0 a fost marcat de Zmeu in minutul 9, in urma unei iesiri gresite a portarului Popa la un corner. Singura ocazie a oaspetilor din prima repriza i-a apartinut lui Luchin, lovitura sa de cap fiind respinsa de Haisan. Scorul pauzei a fost stabilit de Ljubinkovici, care a transformat lovitura de pedeapsa acordata pentru un hent in careu facut de Brezinski. Acelasi Ljubinkovici a mai nimerit de doua ori bara, prima data dupa un sut superb de la 40 de metri, iar a doua oara din apropierea portii goale.

Sansa irosita. Gazdele au fost mai periculoase si dupa reluarea meciului. La una din aceste faze, Brezinsky l-a faultat din spate pe Ljubinkovici, in postura de ultim aparator, fiind eliminat de centralul Mugurel Draganescu. In zece oameni, timisorenii au avut insa cea mai mare ocazie a reprizei secunde, dar Apostol a respins de pe linia portii sutul lui Karamyan. Aceasta este prima infrangere a banatenilor de la reluarea campionatului, Poli ratand ocazia de a urca pe locul secund inaintea derby-ului Rapid - Steaua si urmand drumul prevestit de Marian Iancu, in afara luptei pentru Liga Campionilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.