Sport 20 Martie 2008 01:19
De la 2-0 in minutul 26, Dinamo a terminat meciul suferind cumplit pentru o victorie, dupa ce Stoican s-a „autoeliminat”, Bernsjak a redus din diferenta, iar Lajos nu a vazut un fault comis de Moti in careu.
Dinamo a inceput in forta meciul cu Poli Iasi, elevii lui Multescu parand sa fi imbratisat optimismul lui Cristi Borcea care vedea echipa sa pe pozitia secunda, la finalul sezonului. In minutul 26, cainii conduceau deja cu 2-0, gratie reusitelor lui Danciulescu si Miranda. Moldovenii nu s-au resemnat si au dat semnale ca n-au de gand sa cedeze fara lupta, cand Bernsjak a sutat putin alaturi de poarta lui Lobont. Ca de obicei in ultima perioada, alb-rosii si-au ingreunat singuri situatia, din minutul 40, cand Stoican a comis un fault de incepator la mijlocul terenului, lasandu-si echipa in inferioritate. Poli Iasi a profitat imediat de handicapul gazdelor, reducand diferenta inainte de pauza, prin Andrei Cristea.La reluare, Dinamo a facut deliberat pasul inapoi, scapand cu fata curata la suturile lui Cristea (55), Buta (60), pentru ca in minutul 81, sa fie salvati de centraluil Lajos, care nu a vazut faultul lui Moti asupra lui Bernsjak, in suprafata de pedeapsa. Multescu a renuntat la orice ambitii dinamoviste privind spectacolul, terminand meciul cu intreaga echipa baricadata in propria jumatate. „Asa mi-e dat mie sa sufar pentru fiecare punct. Am inceput bine, am crezut ca vom castiga fara probleme, dar a fost de ajuns o gafa individuala pentru a suferi apoi pana in ultima secunda”, a spus Multescu.

Netoiu negociaza cu Borcea
Gigi Netoiu se va intalni cat de curand cu oficialii dinamovisti, ca sa afle oferta dinamovistilor pentru a reveni in Stefan cel Mare. Actionarii l-au delegat pe Cristi Borcea sa poarte discutiile, stiut fiind faptul ca cei doi sunt foarte buni prieteni. „Au timp sa discute pana la finele campionatului. Cat despre disputa dintre Netoiu si Badea sa inchidem subiectul, nu mai are rost sa vorbim. Din moment ce Consiliul de Administratie l-a mandatat pe Borcea sa dialogheze cu Netoiu, mai vorbim de trecut?”, a declarat ieri vicepresedintele Vasile Turcu. Cristi Borcea a intermediat impacarea dintre presedintele CA Nicolae Badea si fostul actionar Gigi Netoiu, iar acesta din urma are acum usa deschisa pentru o revenire in Stefan cel Mare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.