Sport 19 Martie 2008 02:30
Pugilistul spune ca va dedica victimelor medalia olimpica de la Beijing.
Singurul boxer roman calificat la Olimpiada de la Beijing, Ionut Gheorghe, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a fost implicat in 2006 intr-un accident rutier soldat cu doua victime. Boxerul, aflat la volanul unui BMW, a riscat o depasire si, potrivit anchetatorilor, din cauza vitezei a pierdut controlul masinii si s-a izbit de un parapet. Masina s-a rasturnat de mai multe ori si a patruns pe contrasens, unde a lovit o Dacie papuc care se deplasa regulamentar si in care se aflau trei persoane, doua dintre ele murind citeva ore mai tirziu la spital.

"Imi pare foarte rau pentru ce s-a intimplat. Sa nu credeti ca imi este usor, am trecut prin clipe de cosmar. Daca se ajunge in instanta, las sa decida legea ce se va intimpla cu mine. Totusi, nu ma consider vinovat absolut deloc, se putea intimpla oricui... "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.