Sport 19 Martie 2008 02:08
Ultimele miscari din Liga I scot la iveala o alianta care ar distruge orice concurenta in fotbalul romånesc. Ofi-cialii CFR Cluj si Poli Timisoara au inceput deja sa reclame faptul ca Gigi Becali isi poate extinde influenta, facånd referire la relatia stelistului cu Giovanni (Dinamo) si Fathi Taher (Rapid). Celor doua li se adauga si Gloria Buzau, astfel ca sansele lor la titlu se diminueaza considerabil.

O alianta in care Steaua, Dinamo si Rapid sa se afle de aceeasi parte a baricadei a parut intotdeauna imposibila. Ultimele miscari din Liga lui Mitica, cumpararea Rapidului de catre Fathi Taher si incercarea de indepartare a lui Nicolae Badea de la Dinamo, care automat ar fi urmata de o revenire a lui Giovanni Becali la carma alb-rosiilor, il propulseaza pe Gigi Becali in pozitia de cel mai influent om din fotbalul romanesc.

Bun prieten cu omul de afaceri iordanian si ruda de sange cu fostul impresar, Gigi Becali poate avea din vara o competitie pe gustul sau. O eventuala numirea a lui Valeriu Argaseala in fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor ar lipsi pentru ca tacamul sa fie complet. De fapt, sefii celor doua echipe din provincie care si-au propus sa atace titlul de campioana si in sezonul viitor, CFR Cluj si Politehnica Timisoara, au luat foc atunci cand au auzit numele posibililor noi conducatori din Soseaua Stefan cel Mare si Giulesti. „Steaua ar fi clar cea mai avantajata de pe urma acestor schimbari preconizate la cluburile din Bucuresti”, a declarat presedintele liderului, Iuliu Muresan.

Boss-ul gruparii de pe malurile Begai, Marian Iancu, s-a certat in ultima vreme atat cu Mircea Sandu si Ionut Lupescu, de la federatie, cat si cu verii Gigi si Giovanni Becali. Astfel, echipa timisoreana se va lovi pe viitor de opozitia atat a Stelei, cat si a lui Dinamo, in cazul iminentei cooptari in „Groapa” a fostului impresar. „Conducatorii exagereaza foarte mult atat cu declaratiile, cat si cu toate aceste speculatii. Prietenia nu are de-a face cu fotbalul”, s-a limitat sa declare directorul general al FRF, Ionut Lupescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.