O alianta in care Steaua, Dinamo si Rapid sa se afle de aceeasi parte a baricadei a parut intotdeauna imposibila. Ultimele miscari din Liga lui Mitica, cumpararea Rapidului de catre Fathi Taher si incercarea de indepartare a lui Nicolae Badea de la Dinamo, care automat ar fi urmata de o revenire a lui Giovanni Becali la carma alb-rosiilor, il propulseaza pe Gigi Becali in pozitia de cel mai influent om din fotbalul romanesc.

Bun prieten cu omul de afaceri iordanian si ruda de sange cu fostul impresar, Gigi Becali poate avea din vara o competitie pe gustul sau. O eventuala numirea a lui Valeriu Argaseala in fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor ar lipsi pentru ca tacamul sa fie complet. De fapt, sefii celor doua echipe din provincie care si-au propus sa atace titlul de campioana si in sezonul viitor, CFR Cluj si Politehnica Timisoara, au luat foc atunci cand au auzit numele posibililor noi conducatori din Soseaua Stefan cel Mare si Giulesti. „Steaua ar fi clar cea mai avantajata de pe urma acestor schimbari preconizate la cluburile din Bucuresti”, a declarat presedintele liderului, Iuliu Muresan.

Boss-ul gruparii de pe malurile Begai, Marian Iancu, s-a certat in ultima vreme atat cu Mircea Sandu si Ionut Lupescu, de la federatie, cat si cu verii Gigi si Giovanni Becali. Astfel, echipa timisoreana se va lovi pe viitor de opozitia atat a Stelei, cat si a lui Dinamo, in cazul iminentei cooptari in „Groapa” a fostului impresar. „Conducatorii exagereaza foarte mult atat cu declaratiile, cat si cu toate aceste speculatii. Prietenia nu are de-a face cu fotbalul”, s-a limitat sa declare directorul general al FRF, Ionut Lupescu.