Sport 18 Martie 2008 03:59

Nicoleta Grasu a castigat proba de aruncare a discului, cu o incercare de 60,25 m, in cadrul Cupei Europei de aruncari de la Split (Croatia).

Romanca a fost urmata in clasamentul probei de frantuzoaica Melina Robert-Michon, cu 59,93 m, si de sarboaica Dragana Tomasevic, 59,64 m.

Romania s-a clasat foarte bine si la proba de sulita, Felicia Moldovan situandu-se pe pozitia a treia a podiumului, cu 59,33 m. Sportiva romana a fost devansata de britanica Goldie Sayers, a carei incercare a masurat 63,65 m, si de italianca Zahra Bani, 59,42 m. Cealalta participanta a tarii noastre in proba de sulita, Monica Stoian, a terminat pe 6, cu 57,35 m.

In conditiile in care la Campionatele Mondiale indoor de la Valencia (Spania) delegatia Romaniei nu a reusit nicio performanta notabila, sperantele atletismului la o reusita la Olimpiada de la Beijing se leaga acum de forma buna pe care Nicoleta Grasu si Felicia Moldovan o manifesta in cadrul ultimelor concursuri internationale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.